Lideri dhe deputeti maqedonas vetëlajmërohet për të hy në Listën….

Kreu i së majtës, Dimitar Apasiev, siç thotë ai, regjistrohet me kohë në listën e zezë amerikane, e cila do të zbatohet për të gjithë individët që do të punojnë kundër marrëveshjeve kryesore në rajon, përfshirë marrëveshjet e Prespës dhe Ohrit në vend.

“Përshëndetje Kale. “Më lër të regjistrohem me kohë, në mënyrë që të mos kesh një listë pritjeje,” shkroi Apasiev sot në profilin e tij në Facebook.

Siç dihet, Apasiev është një kundërshtar i ashpër i Marrëveshjes së Prespës, e cila ndryshoi emrin kushtetues të vendit në Republikën e Maqedonisë Veriore. (INA)

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey