Lidhja e Diasporës: Kërkojmë nga partitë të na sigurojnë se regjistrimi mbahet në shtator

Lidhja e Diasporës Shqiptare për Maqedoni, Evropë dhe SHBA me anë të një letre drejtuar partive poltike shqiptare, kërkojnë nga partitë që të i sigurojnë se regjistrimi do të mbahet në shtator. Më poshtë e përcjellim letërn e plotë:

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey