Lidhja Evropiane për Ndryshim: E respektojmë të drejtën e secilit besim, por jemi kundër provokimeve me simbolet fetare

Shkup, 17 nëntor – Të nderuar qytetarë, të nderuar përfaqësues të mediave, Dje ishim dëshmitarë se në Kodrën e Diellit u vendos një kryq gjigand. Ky veprim i pamatur e trazoi opinionin. Duke qenë të ndërgjegjshëm për këtë moment, si dhe duke pasur përvojë me skenarët kur pushtetet ka shfrytëzuar...

Nëntor 17, 2023 - 14:50
 0  4
Lidhja Evropiane për Ndryshim: E respektojmë të drejtën e secilit besim, por jemi kundër provokimeve me simbolet fetare
Shkup, 17 nëntor – Të nderuar qytetarë, të nderuar përfaqësues të mediave, Dje ishim dëshmitarë se në Kodrën e Diellit u vendos një kryq gjigand. Ky veprim i pamatur e trazoi opinionin. Duke qenë të ndërgjegjshëm për këtë moment, si dhe duke pasur përvojë me skenarët kur pushtetet ka shfrytëzuar...