Lind fëmija i parë në vitin 2022

Fëmija parë që ka lindur në vitin 2022 është djalë dhe ka lindur fiks 1 minutë pasi kemi hyrë në vitin 2022.

Lindja është kryer në Klinikën Universitare të Gjinekologjisë dhe Akusherisë në Shkup ndërsa fëmija peshon 3 kilogram 70 gram.

Nëna i fëmijës është Suzana Stoshiq, e lindur në vitin 1981 në Shkup dhe ky është fëmija i pestë, njoftuan nga Klinika.
/Alsat.mk

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey