Lirimi dhe Lulja i japin fund martesës së tyre?

Çifti Lulja dhe Lirim i japin fund martesës së tyre? Çifti i njohur në mediat sociale si Mr.Mrs Rashiti aktualesh po ndodhen në krizë. Ketë e ka treguar Lirimi i cili përmes një video në ‘TikTok’ është shprehur “I bëjë thirrje Lules që të hyn edhe ajo live me mu, që ti sqarojmë gjerat dhe […]

shtator 19, 2023 - 19:30
 0  12
Lirimi dhe Lulja i japin fund martesës së tyre?

Çifti Lulja dhe Lirim i japin fund martesës së tyre?

Çifti i njohur në mediat sociale si Mr.Mrs Rashiti aktualesh po ndodhen në krizë.

Ketë e ka treguar Lirimi i cili përmes një video në ‘TikTok’ është shprehur “I bëjë thirrje Lules që të hyn edhe ajo live me mu, që ti sqarojmë gjerat dhe të dali e vërteta”, shkruan Kosovarja.

Tutje ka vazhduar duke treguar se aktualisht gjendet në banesën e tij, duke nënkuptuar se nuk është në banesën e tyre ku jetonte bashkë me Lulen dhe vajzat.

Kujtojmë se çifti kanë në jetë dy vajza Elenën dhe Oriana.