LSDM: Mickoski të kërkojë llogari nga të gjithë të akuzuarit nga VMRO-DPMNE

Pasi pranoi të gjitha krimet kriminale të VMRO-DPMNE-së të udhëhequr nga mentorët e tij Nikolla Gruevski dhe Sasho Mijallkov, Hristijan Mickoski të kërkojë llogari për të gjithë ata në Pallatin e Bardhë kundër të cilëve janë ngritur padi, tha partia në pushtet LSDM në një deklaratë.

– Mickoski ka qenë në mbrojtje të krimit për tre vjet, ai punon kundër drejtësisë, kundër zgjidhjes gjyqësore të çështjeve të PTHP-së në të cilat janë edhe Gruevski dhe Mijallkov, por edhe Milloshoski dhe Orce Kamçev dhe shumë të tjerë. VMRO DPMNE-ja dhe Hristijan Mickoski janë simboli i krimit, korrupsionit dhe padrejtësisë. Qytetarët e dinë shumë mirë këtë. “Siç ka dështuar deri më tani në qëllimin e saj, ata nuk do të kenë sukses as këtë herë, do të ketë përgjegjësi për të gjithë një nga një,” thuhet në deklaratë.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey