LSDM në Likovë me listë këshilltarësh, ja kush do jetë bartës?

LSDM-Likovë në krye me kryetarin Bunjamin Musliu,nënkryetarin Shenoll Bajrami dhe sekretarin Furkan Islami dhe me anëtaret e degës ranë dakort që bartës liste në këto zgjedhje ta fitonë besimi Elmedina Ferati, përcjell NewsTv.

Elmedina Ferati është nga F.Opaj është 22 vjecare rrjedhë nga një familje intelektuale. Shkollën Fillore e kryeti ne Shfk “7 Marsi” Opajë, shkollen e mesme SHMTK “Nace Bugjoni” motër medicionale – Kumanovë,kurse fakulltetin në Universiteti Shtetëror i Tetovës “Shkenca Mjeksore-Fizioterapi. Aktiviste në Kryqin e kuq,njohëse e gjuhës Angleze dhe Maqedonase

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey