Lulja i bënë dedikimin e ëmbël Medës për ditëlindje

Këngëtari i mirënjohur Meda feston ditëlindjen – Gruaja i bënë dedikimin e ëmbël.

Meda dhe Lulja njihen si një çift që mirëkuptohen dhe kanë respekt për njëri-tjetrin, ku kjo tregohet më së miri përmes viteve jo të pakta martese.

Dashuria e tyre vihet në pah edhe më shumë kur ndonjëri ka ditë të veçantë, e që këtë herë kjo ditë i takon Medës. Kjo pasi që ai sot feston ditëlindjen, shkruan Kosovarja.

Nuk vonoi shumë dhe ndër urimet e para, këngëtari i mori nga gruaja e tij, Lulja.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey