Makina bie në përrua në Mavrovë, tre të lënduar

Një makinë ka rënë në një përrua në Mavrovë, ku nga ky aksident tre persona kanë mbetur të lënduar lehtë.

Aksidenti ka ndodhur në afërsi të fshatit Nikiforovë, kur makina ka humbur drejtimin dhe ka dal nga rruga.

Sipas informacioneve të marra nga stacioni policor i Mavrovës, dy persona janë nxjerrë nga lugina, ndërsa një person ka arritur të dalë.

Të tre personat janë dërguar në spitalin e Gostivarit dhe sipas mjekut kujdestar kanë lëndime të lehta. (INA)

Një makinë ka rënë në një përrua në Mavrovë, ku nga ky aksident tre persona kanë mbetur të lënduar lehtë.

Aksidenti ka ndodhur në afërsi të fshatit Nikiforovë, kur makina ka humbur drejtimin dhe ka dal nga rruga.

Sipas informacioneve të marra nga stacioni policor i Mavrovës, dy persona janë nxjerrë nga lugina, ndërsa një person ka arritur të dalë.

Të tre personat janë dërguar në spitalin e Gostivarit dhe sipas mjekut kujdestar kanë lëndime të lehta. (INA)

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey