Makpetrol nuk përfill shqipen në Tetovë, udhëzimet vetëm maqedonisht dhe anglisht

Qytetarë të Tetovës kanë reaguar në lidhje me pompat e benzinës Makpetrol që gjenden në qytetin e Tetovës në lidhje me mosrespektimin e klientëve shqiptar, dhe gjuhës shqipe.

Konkretisht të gjitha udhëzimet që janë vendosur në tabelën e pompave janë në gjuhën maqedone dhe atë angleze, transmeton GazetaPopulli.net/Tetova1

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey