Malsorja lajmërohet mga Gjermania, me këtë veshje i ‘çmend’ meshkujt!

Malsorja është fenomeni i “Tik Tokut”, që po argëton mija njërëz nga paraqitjet direkte. Ajo momentalisht po qëndron në Gjermani, tek mikesha e saj, përcjell ORAinfo. Malsorja është aktive edhe në rrjetet e tjera sociale, me postime të ndryshme. Në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur me të shkurtëra dhe po duket tejet bukur./ORAinfo

shtator 19, 2023 - 16:50
 0  6
Malsorja lajmërohet mga Gjermania, me këtë veshje i ‘çmend’ meshkujt!

Malsorja është fenomeni i “Tik Tokut”, që po argëton mija njërëz nga paraqitjet direkte.

Ajo momentalisht po qëndron në Gjermani, tek mikesha e saj, përcjell ORAinfo.

Malsorja është aktive edhe në rrjetet e tjera sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur me të shkurtëra dhe po duket tejet bukur./ORAinfo