Maqedoni, 1 maji ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale njofton se në pajtim me Ligjin për Festa në Republikën e Maqedonisë së Veriut, 1 maji 2021, e shtunë, Dita e Punës është dit jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey