Maqedoni/ Nuk ka më maska në ambiente të mbyllura, hiqet ndalesa për ekskursionet

Shtabi i Përgjithshëm Koordinues për kriza në Maqedoni ka miratuar disa konkluzione nga vendimet dhe rekomandimet e Komisionit për Sëmundjet Infektive që do t’i dërgohen Qeverisë, e cila për to do të vendosë në seancën e ardhshme të qeverisë.

Ndër konkluzionet e miratuara janë heqja e detyrimit për mbajtjen e maskave gjatë edukimit fizik në shkollat ​​e mesme, si dhe heqja e ndalimit të ekskursioneve dhe mësimit në natyrë, thuhet në një deklaratë sot në selinë e krizës.

Është miratuar konkluzioni për heqjen e detyrimit për mbajtjen e maskave mbrojtëse në ambiente të mbyllura, me përjashtim të objekteve shëndetësore, transportit publik, farmacive dhe shtëpive për të rriturit.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey