Maqedonia do të federalizohet pavarësisht se a do të hyjë në BE, vlerëson analistja bullgare

Zornica Ilieva, gazetare dhe analiste e politikës ndërkombëtare nga Bullgaria, vlerëson se Maqedonia nuk do ta shmangë federalizimin edhe nëse hyn në Bashkimin Evropian, sepse, sipas saj, ajo është e The post Maqedonia do të federalizohet pavarësisht se a do të hyjë në BE, vlerëson analistja bullgare appeared first on FLAKA.

shtator 9, 2023 - 18:00
 0  6
Maqedonia do të federalizohet pavarësisht se a do të hyjë në BE, vlerëson analistja bullgare

Zornica Ilieva, gazetare dhe analiste e politikës ndërkombëtare nga Bullgaria, vlerëson se Maqedonia nuk do ta shmangë federalizimin edhe nëse hyn në Bashkimin Evropian, sepse, sipas saj, ajo është e

The post Maqedonia do të federalizohet pavarësisht se a do të hyjë në BE, vlerëson analistja bullgare appeared first on FLAKA.