Mariçiq paralajmëron dinamikë të re në negociatat me Bullgarinë

Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq, vizitën e paralajmëruar të kryeministrit bullgar, Kirill Petkov e sheh si mundësi për vendosjen e një dinamike të re në negociatat me Bullgarinë. Siç u shpreh ai, për këtë qëllim do të formohen grupe të veçanta pune të cilat nuk do të lidhen me afate kohore.

“Mendoj se vizita e kryeministrit Petkov është një mundësi e shkëlqyer që të vihet një dinamikë e re në procesin negociues mes nesh dhe Bullgarisë”, tha Mariçiq.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey