Marina Vjollca habit me stilin e ri të flokëve

Marina Vjollca, është njëra nga prezantueset më të seksesshme shqiptare.

Ajo komentohet shumë media pothuajse me secilën paraqitje të saj.

Së fundi, prezantuesja vëmendjen e drejtoj kah vetja, pikërisht lidhuar me paraqitjen dhe kësaj radhe me një ndryshim në flokë.

Ajo është shfaqur me një kostum ngjyrë kafe, ndërkohë që ka bërë flokët e kuqe.

Ky ndryshim i saj mori komente të shumta në postimin e saj në ‘Instagram’.

Ndryshe, pas lindjes së vajzës është rikthyer me “Kalifornia”.

Marina Vjollca, është njëra nga prezantueset më të seksesshme shqiptare.

Ajo komentohet shumë media pothuajse me secilën paraqitje të saj.

Së fundi, prezantuesja vëmendjen e drejtoj kah vetja, pikërisht lidhuar me paraqitjen dhe kësaj radhe me një ndryshim në flokë.

Ajo është shfaqur me një kostum ngjyrë kafe, ndërkohë që ka bërë flokët e kuqe.

Ky ndryshim i saj mori komente të shumta në postimin e saj në ‘Instagram’.

Ndryshe, pas lindjes së vajzës është rikthyer me “Kalifornia”.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey