Masat e reja – ky është vendimi për qendrat tregtare, farmacitë dhe marketet

Në masat e reja kundër përhapjes së Covid-19 ëstë vendosur edhe për qendrat tregtare, farmacitë dhe marketet.

Marketet ushqimore dhe farmacitë që nga data 6 prill deri me 18 prill do t’u ndalohet veprimtaria përveç shërbimeve esenciale, transmeton Indeksonline.

Qendrat tregtare do t’u lejohet aktiviteti duke i respektuar masat dhe rekomandimet për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë.

Obligohen që marketet e mbyllura ushqimore të përcaktojnë numrin maksimal të konsumatorëve në të njëjtën kohë sipas rregullimit -1 person për 8m2. Marketet do të obligohen të shënojnë në hyrje numrin maksimal të konsumatorëve të lejuar në të njëjtën kohë.

Konsumatorët janë të obliguar të respektojnë distancën fizike prej 2 metrave.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey