MASH-i: Me mbështetje të gjerë vazhdon reforma në arsimin fillor

Shkup, 19 shtator – Reforma e arsimit fillor do të vazhdojë konform dinamikës së paraparë, sepse po jep efektet e pritshme. Sfidat ekzistojnë dhe ato tejkalohen përmes qasjes së përbashkët, ndërsa në ndërkohë çdo sugjerim dashamirës që mund të lehtësojë zbatimin dhe të rrisë efikasitetin dhe efektivitetin e tij është i... The post MASH-i: Me mbështetje të gjerë vazhdon reforma në arsimin fillor appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 15:20
 0  5
MASH-i: Me mbështetje të gjerë vazhdon reforma në arsimin fillor

Shkup, 19 shtator – Reforma e arsimit fillor do të vazhdojë konform dinamikës së paraparë, sepse po jep efektet e pritshme. Sfidat ekzistojnë dhe ato tejkalohen përmes qasjes së përbashkët, ndërsa në ndërkohë çdo sugjerim dashamirës që mund të lehtësojë zbatimin dhe të rrisë efikasitetin dhe efektivitetin e tij është i...

The post MASH-i: Me mbështetje të gjerë vazhdon reforma në arsimin fillor appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..