Mbesa e Ali Ahmetit përfshihet në përçarjet në BDI, ja cilin grup e përkrah?! (FOTO)

Një profil që mban emrin Liridon Ahmeti dhe që është mbesa e kreut të BDI-së, Ali Ahmeti është përfshirë në debatin e përçarjeve në BDI.

Ajo përmes këtij prononcimi bën të ditur se është kundër kërkesave të të ashtuquajturit “grupi i zjarrit” që kërkon largimin e Artan Grubit nga posti ministror, duke i dhënë përkrahje publike.

Ja postimi i saj:

“Unë vajza e vëllaut të Ali Ahmetit,
Liridona Ahmeti, si anëtare e BDI-së dhe si pjestare e familjes së Xhaxhit Ali Ahmeti, deklarohem publikisht se jam me Artan Grubin, besnikun e Ali Ahmetit në Parti, dhe dorën e hekurt të Ali Ahmetit në Qeveri”, ka shkruar Liridon Ahmeti.(INA)

Një profil që mban emrin Liridon Ahmeti dhe që është mbesa e kreut të BDI-së, Ali Ahmeti është përfshirë në debatin e përçarjeve në BDI.

Ajo përmes këtij prononcimi bën të ditur se është kundër kërkesave të të ashtuquajturit “grupi i zjarrit” që kërkon largimin e Artan Grubit nga posti ministror, duke i dhënë përkrahje publike.

Ja postimi i saj:

“Unë vajza e vëllaut të Ali Ahmetit,
Liridona Ahmeti, si anëtare e BDI-së dhe si pjestare e familjes së Xhaxhit Ali Ahmeti, deklarohem publikisht se jam me Artan Grubin, besnikun e Ali Ahmetit në Parti, dhe dorën e hekurt të Ali Ahmetit në Qeveri”, ka shkruar Liridon Ahmeti.(INA)

Loading...