Mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Sot Kuvendi i Kosovës mban mbledhje të Kryesisë në ora 10:00.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi për media nga Kuvendi.

Këto pritet të jenë pikat e rendit të ditës:

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë plenare:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey