Mbyllet orari zyrtar i procesit të votimit në Shqipëri

Që nga ora 07:00 kur edhe u hapen qendrat e votimit e deri në orën 18:00 ka arritur në 45.49%, numri i qytetarëve që kanë votuar në të gjithë vendin në 1640 Qendra Votimi nga 5199 që janë në total në rang kombëtar.

Është Tirana qyteti që kanë votuar më shumë qytetarë të cilët kanë të drejtë vote madje zyrtarisht, me numrat e deritanishëm, kryeqyteti kalon edhe numrin e votuesve në zgjedhjet parlamentare të vitit 2017 ku ishte 49.91% pjesëmarrja ndërsa tani ka arritur në 51.58%.

Përveç liderëve politikë dhe krerëve institucional të Shqipërisë, në këto zgjedhje votën hedhën edhe përfaqësues politikë nga Kosova.

Madje në Shqipëri votoi edhe Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e për çka u kritikua.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey