Me gjarprin që po shkonte më tej, ai vendos të futet brenda (Video)

Sharing is caring!

Ky është momenti kur një piton gjigant afrikan tentoi të hipte mbi një automjet diku në Afrikën e Jugut, duke tmerruar pasagjerët.

Sipas mediave të huaja, përcjell KosovaToday, të alarmuar nga zvarraniku i madh, turistët e jetës së egër hidhen në makinat e tyre dhe tentojnë të kthehen mbrapa, por gjarpri mbetet në ndjekje të tyre.

Bëhet fjalë për pamje që tregojnë një gjarpër të madh prej rreth 5 metrash në një rrugë pranë qytetit bregdetar të Durbanit.

Në video, një kameraman vë në skenë pitonin e madh të ulur nën një varkë.

Ndërsa hyjnë për të inspektuar atë, gjarpri përqendron vëmendjen e tij në një Land Rover para tij, duke u ngritur drejt automjetit ndërsa kameramani përpiqet të rrëmbejë bishtin e tij.

Zvarraniku më pas përpiqet të ngjitet mbi makinën, pasi shoferi i tmerruar fillimisht duket i pasigurt nëse do të dalë nga makina apo do të mbyllë dyert për siguri.

Me gjarprin që po shkonte më tej, ai vendos të futet brenda. /KosovaToday/

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2019/09/30/1402239070882450457/636x382_MP4_1402239070882450457.mp4

Sharing is caring!

Loading...
shares