Më mirë është të shikoni një detaj tjetër!

Sharing is caring!

Gjatë gjithë kohës shikoni në drejtim të mirë, por në detaj të gabueshëm

Flitet që meshkujt me shputa dhe hundë të madhe e kanë organin më të madh, transmeton KosovaToday.

A është e saktë kjo, kanë vendosur ta konstatojnë shkencëtarët dhe kanë kuptuar që fjala është edhe për një thashetheme e cila nuk pi ujë.

Mirëpo, si duket ekzistojnë pjesë të tjetra të trupit të cilat mund të sinjalizojnë që mashkulli ka organ të madh, ndërkaq ato janë gishtat e këmbëve.

Një studim korean ka treguar që gjatësia e penisit do të mund të jetë e lidhur me gjatësinë e gishtit të madh të këmbës dhe të gishtit të mesëm. Sa më i madh – aq më i mirë, logjike apo jo.

Duhet theksuar që këtu është gjetur lidhja e dobët, mirëpo gjithsesi më e fortë se ajo me madhësinë e shputave dhe hundës.

– Madhësitë dhe karakteristikat e ekstremiteteve trupore nuk janë të mjaftueshme për vlerësimin e gjatësisë së penisit – kanë konstatuar shkencëtarët kanadezë. /KosovaToday/

Sharing is caring!

Loading...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey