Me ndryshimet e reja në KP do të vjetërsohen 14 procese gjyqësore dhe do të ulet dënimi për ata që kanë shkelur ligjin

Shkup, 19 shtator – Me ndryshimet e reja të miratuara në Kodin Penal, vjetërsia absolute do të aplikohet në 14 procese gjyqësore të iniciuara nga Prokuroria Speciale Publike.Në vend se të miratohet ligj që do të kufizojë afatin e veprimit, do të ketë reperkusion për gjykatësit dhe prokurorët publikë që nuk... The post Me ndryshimet e reja në KP do të vjetërsohen 14 procese gjyqësore dhe do të ulet dënimi për ata që kanë shkelur ligjin appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 19:20
 0  4
Me ndryshimet e reja në KP do të vjetërsohen 14 procese gjyqësore dhe do të ulet dënimi për ata që kanë shkelur ligjin

Shkup, 19 shtator – Me ndryshimet e reja të miratuara në Kodin Penal, vjetërsia absolute do të aplikohet në 14 procese gjyqësore të iniciuara nga Prokuroria Speciale Publike.Në vend se të miratohet ligj që do të kufizojë afatin e veprimit, do të ketë reperkusion për gjykatësit dhe prokurorët publikë që nuk...

The post Me ndryshimet e reja në KP do të vjetërsohen 14 procese gjyqësore dhe do të ulet dënimi për ata që kanë shkelur ligjin appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..