Më në fund! Zbulohet gjinia e foshnjës së Einxhelit dhe Dagzit

Ata të dy së shpejti do të bëhen prindër.

Në Tiranë sot u zhvillua festa e zbulimit të gjinisë së bebes që Einxhel pret.

Si ajo, ashtu edhe Dagz me të pranishmit janë treguar të rezervuar për postime fillimisht por dikush e ka gjetur ‘burimin’.

Një nga të pranishmit e ka zbuluar momentin e konfirmimit të gjinisë. Einxhel dhe Dagz do bëhen prindër të një djali.

Arushi me balona të kaltërt është prova.

Ata të dy së shpejti do të bëhen prindër.

Në Tiranë sot u zhvillua festa e zbulimit të gjinisë së bebes që Einxhel pret.

Si ajo, ashtu edhe Dagz me të pranishmit janë treguar të rezervuar për postime fillimisht por dikush e ka gjetur ‘burimin’.

Një nga të pranishmit e ka zbuluar momentin e konfirmimit të gjinisë. Einxhel dhe Dagz do bëhen prindër të një djali.

Arushi me balona të kaltërt është prova.

Loading...