Mehmedoviq paralajmëron valë të re të virusit në Maqedoni

Mjeku Zllate Mehmedoviq thotë se deri në fund të verës do të ketë valë të re me llojin indian të coronavirusit.Sipas tij, lloji delta i virusit shumë shpejt shpërndahet sikur zjarri.

“Intensiteti i valës së katërt do të varret se çfarë masa do të ketë dhe sa përqind e popullatës do të imunizohet”, deklaroi Mehmedoviq.

Ai shton se deri në fund të gushtit ose në fillim të muajit shtator do të ketë numër më të madh të të infektuarve prej të cilëve shumica do të jenë me llojin indian.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey