Mësohet emri i zëvendësuesit të Irfan Buçit në krye të Doganave

Pas dorëheqjes së zv.drejtorit të doganave Irfan Buçi për shkaqe familjare, në opinion kanë filluar të dalin emrat se kush mund të udhëheq me këtë detyrë.
Muharrem Hasani – këshilltar në Fondin Pensional, është emri i cili pritet të zëvendësojë Buçin në Drejtorinë e Doganave. Ky propozim pritet të arrijë në mbledhjen e ardhshme të qeverisë.
Përndryshe Muharrem Hasani vjen si propozim nga dega BDI-së në Çair dhe është vëlla i ish-kryetarit të degës së Çairit, Bekir Asani.TV21

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey