Mësohet mosha dhe gjinia e viktimave nga zjarri në Tetovë

Mes viktimave nga zjarri në Spitalin Modular të Tetovës tetë janë gra dhe gjashtë burra, të moshës nga 29 deri në 78 vjeç. Prej tyre 12 ishin të hospitalizuar si pacientë në kovid qendrën. Nga viktimat, dy persona dhe atë bashkëshortja e një pacienti dhe vajza e një pacienteje janë persona nga jashtë të cilët nuk ishin të hospitalizuar, mëson Alsat nga burime në Prokurori.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey