Mexhiti: Ne opozita shqiptare jemi bazuar tek popullata shqiptare, do të dalim fitues dhe do të bëjmë ndryshimin

Shkup, 19 shtator – Lideri i LD-së Izet Mexhiti në Klan Debat tha se opozita shqiptare është bazuar tek popullata shqiptare dhe se do të dalin fitues dhe do të bëjnë ndryshimin. Ai gjithashtu tha se nuk hyjnë me çdo kusht në qeveri nëse ajo qeveri fillimisht nuk fillon me ndryshimet... The post Mexhiti: Ne opozita shqiptare jemi bazuar tek popullata shqiptare, do të dalim fitues dhe do të bëjmë ndryshimin appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 15:20
 0  5
Mexhiti: Ne opozita shqiptare jemi bazuar tek popullata shqiptare, do të dalim fitues dhe do të bëjmë ndryshimin

Shkup, 19 shtator – Lideri i LD-së Izet Mexhiti në Klan Debat tha se opozita shqiptare është bazuar tek popullata shqiptare dhe se do të dalin fitues dhe do të bëjnë ndryshimin. Ai gjithashtu tha se nuk hyjnë me çdo kusht në qeveri nëse ajo qeveri fillimisht nuk fillon me ndryshimet...

The post Mexhiti: Ne opozita shqiptare jemi bazuar tek popullata shqiptare, do të dalim fitues dhe do të bëjmë ndryshimin appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..