Mickoski komenton përplasjet në BDI

Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski sot deklaroi se nuk dëshiron të komentojë pakënaqësitë e fundit në Bashkimin Demokratik për Integrim, përcjell TV21. Mickoski tha se i uron BDI-së debat politik kualitativ.

“Unë nuk do të doja të përzihem dhe të komentoj gjërat që janë të brendshme në partitë politike, ato janë punë të tyre të brendshme, unë vetëm iu uroj që të kemi debat politik kualitativ me të cilin Maqedonia do të shkojë përpara kurse qytetarët do të kenë shpresa se do të ketë mirësi”, tha mes tjerash Mickoski.

Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski sot deklaroi se nuk dëshiron të komentojë pakënaqësitë e fundit në Bashkimin Demokratik për Integrim, përcjell TV21. Mickoski tha se i uron BDI-së debat politik kualitativ.

“Unë nuk do të doja të përzihem dhe të komentoj gjërat që janë të brendshme në partitë politike, ato janë punë të tyre të brendshme, unë vetëm iu uroj që të kemi debat politik kualitativ me të cilin Maqedonia do të shkojë përpara kurse qytetarët do të kenë shpresa se do të ketë mirësi”, tha mes tjerash Mickoski.

Loading...