Mijallkov është arratisur në vendin fqinj?!

mijalkov-17

Ish-drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov, me gjasë u nis për në Greqinë fqinje, thanë burime nga strukturat maqedonase të inteligjencës dhe të sigurisë për “NetPress”.

Ish-drejtori i DSK-së si duket vendosi kështu sepse Greqia fqinje nuk ekstradoi të arratisurit e mëparshëm Nikolla Boshkovskin dhe Goran Grujovskin, të dy ish-zyrtarë të lartë në DSK, dhe të akuzuar në rastin Target-Fortesa, ashtu si edhe Mijallkov.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey