Mijallkov pozitiv më 05 janar, vendimi për izolim 5 ditë me vonesë

Alsat mëson ekskluzivisht se Sasho Mijallkov ka rezultuar pozitiv në COVID-19 më 5 janar, ndërsa vendimi për izolim i është dhënë në kundër shtim me ligjin, përkatësisht 5 ditë me vonesë dhe jo nga dita e rezultatit ashtu siç parashikojnë dispozitat ligjore.

Ai është testuar në njërën nga laboratoritë pritave, ndërsa në sistem rezulton si pacient pa mjek amë.

Paraprakisht ai ishte i infektuar me COVI-19 nga 14 tetori deri më 3 nëntor të vitit 2020./Alsat

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey