Milani shënon mbi 19 milion euro në ulje me shitjen e gjashtë lojtarëve – është një avantazh për të ardhmen

Milan nuk lëshon ‘pe’, pritet të transferojë super lojtarin nga Bundesliga

Milan lëshoi një numër zbritjesh në bilancin e tyre 2019-20 për të ndihmuar shëndetin financiar të klubit që të ecte përpara.

Siç shënon Calcio e Finanza, Milani ka zhvlerësuar në thelb një numër pasurish në llogaritë e tyre në atë që në thelb është një ‘manovër kontabël’ që do të bëjë të mundur regjistrimin e fitimeve më të larta të kapitalit në pasqyrat financiare për 2020- 21 viti financiar, ose për të shmangur humbjet e kapitalit, përcjell ORAinfo.

Milan nuk lëshon ‘pe’, pritet të transferojë super lojtarin nga Bundesliga

Gjashtë lojtarë janë të përfshirë, duke filluar me Andre Silva të cilin Milani e zhvlerësoi me 11 milionë euro, duke e çuar vlerën e tij të librit në 2.8 milionë euro. Me shitjen e tij në Eintracht Frankfurt duke kaluar për rreth 9 milionë euro, Rossonerët janë në gjendje të regjistrojnë një fitim kapital prej 6.2 milionë euro.

Lidhur me Lucas Paqueta, vlera e tij u shkrua me 5,25 milionë euro nga 25,25 milionë në 20 milionë euro, e njëjta shifër për të cilën ai ishte shitur në Lyon.

Për Ricardo Rodriguez u regjistrua një fitim kapitali prej 1 milionë euro, pasi Rossonerët ulën vlerën e tij në 2 milionë euro (-1,547,000 euro) dhe e shitën atë në Torino për 3 milionë euro plus bonuse.

Gustavo Gomez u zhvlerësua me 0.96 milion euro me një vlerë e cila qëndronte në 0.95 milion euro, dhe ai u lejua të bashkohej me Palmeiras për afërsisht 2 milionë euro pra një fitim kapital prej 1.05 milion euro.

Pepe Reina u zhvlerësua me 1 milion euro për përfundimin e kontratës së tij, dhe Alen Halilovic kishte një zhvlerësim prej 6,667 euro para përfundimit.

Në total, për këtë arsye ka një zhvlerësim prej 19,763,667 euro – efekte të menjëhershme negative që sidoqoftë do të japin një avantazh në llogaritë e së ardhmes dhe ato të viteve 2020-21. /ORAinfo/

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey