Milevski pas disfatës së re ndaj Gjeorgjisë: Jam krenar se si luajtëm

Trajneri i Maqedonisë së Veriut, Bobi Milevski, pas disfatës së re nga Gjeorgjia thotë se është krenar për atë që treguan të zgjedhurit e tij. Sipas tij, ata meritonin më shumë.

“Fillimisht dua të përgëzoj Gjeorgjinë për vendin e parë dhe kualifikimin në play-off. Mund të jem krenar për djemtë se si luajtën, por ne humbëm në të njëjtën mënyrë, për shkak të gabimeve tona. Mendoj se merituam shumë më tepër sonte. Dominuam për 90 minuta”, tha Milevski.

Maqedonia e Veriut mbrëmë pësoi një tjetër disfatë nga Gjeorgjia, këtë herë humbi 2-0 në Tbilisi dhe në xhiron para fundit u zgjidhën të gjitha dilemat për vendin e parë në grup – gjeorgjianët po ecin përpara dhe do të ndjekin kualifikimin për EURO 2024.(INA)

Trajneri i Maqedonisë së Veriut, Bobi Milevski, pas disfatës së re nga Gjeorgjia thotë se është krenar për atë që treguan të zgjedhurit e tij. Sipas tij, ata meritonin më shumë.

“Fillimisht dua të përgëzoj Gjeorgjinë për vendin e parë dhe kualifikimin në play-off. Mund të jem krenar për djemtë se si luajtën, por ne humbëm në të njëjtën mënyrë, për shkak të gabimeve tona. Mendoj se merituam shumë më tepër sonte. Dominuam për 90 minuta”, tha Milevski.

Maqedonia e Veriut mbrëmë pësoi një tjetër disfatë nga Gjeorgjia, këtë herë humbi 2-0 në Tbilisi dhe në xhiron para fundit u zgjidhën të gjitha dilemat për vendin e parë në grup – gjeorgjianët po ecin përpara dhe do të ndjekin kualifikimin për EURO 2024.(INA)

Loading...