Milikije Halimi emërohet në funksion të lartë në doganat e Maqedonisë

Ish kryetarja e Komunës së Haraçinës ka njoftuar në Facebook se tani më ka një pozitë të re edhe atë Inspektore për luftimin e krimit ekonomik.

Halimi shkruan: “Të nderuar dashamirë, duke ju përgjigjë interesit tuaj lidhur me angazhimin tim, deshta t’ju njoftoj se kontributi im, tani e tutje do të vazhdojë në Doganat e Maqedonisë së Veriut, në Sektorin e Kontrollit dhe Hetimit, në pozicionin Inspektore për luftimin e krimit ekonomik.”/PaCensurë/

Ish kryetarja e Komunës së Haraçinës ka njoftuar në Facebook se tani më ka një pozitë të re edhe atë Inspektore për luftimin e krimit ekonomik.

Halimi shkruan: “Të nderuar dashamirë, duke ju përgjigjë interesit tuaj lidhur me angazhimin tim, deshta t’ju njoftoj se kontributi im, tani e tutje do të vazhdojë në Doganat e Maqedonisë së Veriut, në Sektorin e Kontrollit dhe Hetimit, në pozicionin Inspektore për luftimin e krimit ekonomik.”/PaCensurë/

Loading...