Milloshoski: Dimitrov dhe Osmani janë të njëjtat personazhe

Deklaratat e djeshme të zv. kryeministrit për Integrime Evropiane Nikolla Dimitrov dhe mosbesimi publik ndaj ish-homologut të tij ministrit të Jashtëm Bujar Osmani, tregojnë se edhe Dimitrov edhe Osmani janë vetëm fytyra dhe mbrapa e së njëjtës medalje për të cilën Qeveria me një fjalë është në interes të mbijetesës së saj, gjegjësisht karriera dhe interesi personal janë para interesave të shtetit dhe qytetarëve të Maqedonisë, thotë Antonio Millososki, deputet i OBRM-PDUKM-së në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ai theksoi se ajo që përmendi Dimitrov, se është e mundur një marrëveshje tjetër e dëmshme me Bullgarinë, vetëm sa konfirmon se Nikolla Dimitrov ka ditur paraprakisht për përgatitjen e një marrëveshjeje të tillë të dëmshme me Bullgarinë, por derisa ishte zyrtar i qeverisë heshti dhe pasi e pa se jo për të qenë anëtar i Qeverisë vendosi të flasë për atë që është e pamoralshme, por në çdo rast nuk e zvogëlon rrezikun e një marrëveshjeje të tillë dhe prandaj duhet të jetë serioz dhe i kujdesshëm.

“Mendimi ynë është se Dimitrov dhe Osmani janë të njëjtët personazhe që nga viti 2018 e deri më sot çdo gjashtë muaj shpallin datat për anëtarësim në BE, janë fotografuar së bashku në aeroplanin qeveritar dhe mendojmë se është koha të kontrollojmë së bashku besimin apo mosbesimin e qytetarëve ndaj ata dhe të japin dorëheqjen si akt përgjegjësie për politikat e tyre të dështuara”, tha Milloshoski.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey