Ministri Hoxha: Nuk do të lejojë diskriminim, informim për çdo bujk për subvencionet dhe grantet

Ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, në Maqedoninë e Veriut, Arjanit Hoxha në një intervist për Arbresh.info ka thënë se synojë që edhe me Kosovën të fillojnë bashkëpunimin, ashtu sikur që e kanë me Shqipërinë për projekte të përbashkëta.

Ministri Hoxha ka treguar se a kanë qenë më herët shqiptarët të diskriminuar në këtë sektor në Maqedoninë e Veriut.

“Për mu është një sfidë por edhe krenari pasi ka shumë punë për tu bërë në këtë ministri e në veçanti tekë banoret shqiptarë. Diskriminimi që ka ardhuri nga garniturat e kaluara ka qenë në mos informacione nga ana e bujqve shqiptarë dhe tash po mundohemi ti informojmë të gjithë bujqit për definicionet që mund ti kenë në sferën e bujqësisë qoftë për subvencione apo granteve të ndryshme”, thotë Hoxha.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey