Ministri Hoxha: Përfundoi me sukses projekti “Prezantimi dhe zbatimi i masave për rregullimin e përbashkët të tregjeve”

Ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha nëpërmjet një postimi në Facebook ka deklaruar se ka përfunduar me sukses projekti “Prezantimi dhe zbatimi i masave për rregullimin e përbashkët të tregjeve”, i implementuar në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave me mbështetje financiare nga BE.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey