Ministri Zemaj: Mbrëmë u mbyllën shumë kafiteri, inspektimet vazhdojnë

Një tjetër virus i rrezikshëm shfaqet në Ballkan, IKSHPK vjen me këtë apel

Mbrëmë, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj së bashku me Inspektoratin qendror dhe atë lokal, të mbështetur nga Policia e Kosovës ishin në terren për të parë nëse po zbatohen masat ndaj Covid-19.

Zemaj tha se pas inspektimit, për shkak të mosrespektimit të masave, u gjobitën dhe u mbyllën shumë kafeteri, teksa paralajmëron që ashpërsimi i i zbatimit të masave do të vazhdojë.

“Prandaj, për ta ruajtur shëndetin dhe jetët tuaja, kërkoj nga të gjitha bizneset dhe qytetarët që të zbatojnë masat për parandalimin dhe përhapjen e Covid-19, përndryshe do të ketë ndëshkime!

Lufta për ruajtjen e shëndetit publik nuk është luftë vetëm e institucioneve dhe e mjekëve por e të gjithëve!”.

Një tjetër virus i rrezikshëm shfaqet në Ballkan, IKSHPK vjen me këtë apel

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey