Mirënjohje diplomatike nga Kombet e Bashkuara për Presidentin Kiçev dhe Temellkovski (FOTO)

Bajram Asani-Vienna në cilësinë e kryeinspektorit të OKB’së për Drejtat e Njeriut, si dhe Presidenti i OKB’së PhD Florentin Scaletchi, ndanë Mirenjiohje diplomatike ‘Urdhëri i Meritës’ për Kryetarin e Sindikatës së Policisë së Maqedonisë, Dr. Marjan Kicev dhe ish-deputeti i Kuvendit te Maqedonise se Veriut Zore Temellkovski./FOTO

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey