Mjeku tregon përse mosngrënia e mëngjesit nuk përbën shumë rrezik për ju

Që të gjithë neve na u është thënë se mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, si dhe që nuk duhet shmangur asnjëherë. Megjithatë, jo në të njëjtën vijë mendimi e ndan pohimi i përgjithshëm nga një studim i kohëve të fundit, i mundësuar nga Revista Amerikane Klinike e...

Nëntor 20, 2023 - 09:30
 0  6
Mjeku tregon përse mosngrënia e mëngjesit nuk përbën shumë rrezik për ju
Që të gjithë neve na u është thënë se mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, si dhe që nuk duhet shmangur asnjëherë. Megjithatë, jo në të njëjtën vijë mendimi e ndan pohimi i përgjithshëm nga një studim i kohëve të fundit, i mundësuar nga Revista Amerikane Klinike e...