Mjete të rënda, armë dhe maska; si janë blinduar rrugët e Tiranës nga ushtria (FOTOT)

Në Ditën Ndërkombëtare të Lumturisë, shpërndani këto tre letrat e dashurisë!

Në Ditën Ndërkombëtare të Lumturisë, shpërndani këto tre letrat e dashurisë!Me mjete të rënda, të armatosur dhe me maska, kryeqyteti mori sot një tjetër pamjet nga patrullat ushtarake.

Forcat e Armatosura janë parë pasditen e sotme në çdo lagje të Tiranës për të monitoruar, në bashkëpunim me Policinë, respektimin e rregullave nga qytetarët, në vijim të situatës së krijuar nga koronavirusi.

Qytetarët dhe drejtuesit e mjeteve që nuk respektojnë oraret dhe rregullat e vendosura nga qeveria, do të gjobiten, bllokohet mjeti, madje mund të shkohet deri në arrestim. Qëndroni në shtëpi! Ja fotot sot në Tiranë.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey