Moderna: Vaksina jonë është efektive kundër mutacionit Delta

Kompania Moderna ka deklaruar se vaksina e saj është efektive kundër mutacionit Delta. Moderna vlerëson se vaksina mbron nga të dy mutacionet Delta, krahasuar me variantet e tjera të koronavirusit.

“Ne mbetemi të përkushtuar për të studiuar mutacione të reja, për të mbledhur të dhëna dhe për t’i ndarë ato kur janë në dispozicion. Këto zbulime të reja inkurajojnë dhe forcojnë besimin tonë se vaksina Moderna mbetet efektive kundër mutacioneve të sapo identifikuara,” tha Stephane Bancel, kreu i industrisë farmaceutike.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey