“Monstra”, pesë vite e katër muaj burg për protestuesit shqiptarë

Sot me tre vite burg në mungesë është dënuar Bashkim Sula, kurse me nga 14 muaj burg Fabio Idrizi dhe Arton Sadiku, raporton gazeta Lajm.

“Ata janë dënuar me arsyetim të shkurter: Janë fajtorë.
Fabio Idrizit i është vazhduar paraburgimi deri në plotëfuqizmin e aktvendimit.
Arton Sadiku është dërguar në burg shtëpiak deri në plotëfuqizimin e aktvendimit.
Bashkim Sula është denuar në mungesë me tre vite burg”, deklaroi per Lajm avokati mbrojtës, Asmir Alispahiq.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey