Mos ta harrojmë Çamërinë

Shkrimtari dhe publicisti, KimMehmeti thotë të shqiptarët duhet të angazhohen për të vërtetën e Çamërisë.

“Dielli i Shqiptarisë vërtetë lind në perëndim por kjo nuk do të thotë që ne të mos kemi dinjitetin, të cilin duhet ta mbrojmë vetë. Nëse ne nuk ndërtojmë një gjeneratë, një rini që ka disponimin të dëgjojë për një çështje që ka të bëjë më një plagë, unë e them shpesh që kur shqiptaria do të harrojë Çamërinë, ajo e ka harruar vetveten”, është shprehur Mehmeti. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey