Mosrespektim i orës policore, akuzohen katër persona

Prokuroria Themelore Publike Shkup ka ngritur procedura ndaj katër personave për mosrespektim të orës policore në Shkup. Sipas njoftimit të Prokurorisë, të akuzuarit, janë hasur duke lëvizur në vende të ndryshme në qytet në orët kur, sipas rregulloreve që përcaktojnë masat për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, lëvizja e është e ndaluar dhe mund të lëvizet vetëm nëse posedon leje të posaçme.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey