MPB: 133 shkelje të rregullave në trafik, 64 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë regjistruar 133 shkelje në trafik, prej tyre 64 për tejkalim të shpejtësisë, 8 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 për kalim në të kuqe në semaforë. Janë shqiptuar edhe tre gjoba për përdorim të telefonit, 14 gjoba për motoçiklistët dhe 19 për parkim të parregullt.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey