MPB me njoftim të rëndësishëm për personat që kanë takime nga 11 deri më 15 qershor

Ministria e Punëve të Brendshme informon se për shkak të azhurnimit të sistemit të dokumenteve personale në Shkup, nga 11 qershori 2021 (e premte) duke filluar nga ora 16:00, deri më 15 qershor 2021 (e martë – gjatë tërë ditës së punës deri në orën 20:00), sistemi për pranimin dhe lëshimin e dokumenteve personale (letërnjoftim, pasaportë dhe patentë shoferit) në Shkup nuk do të funksionojë, transmeton Alsat.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey