MPB Shkup sanksionon 116 shoferë për mos respektim të rregullave në trafik

Ministria e Punëve të Brendshme ka vijuar dje (08.09.2022) me kontrolle të intensifikuara të veprimit në zonën e qarkullimit rrugor.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 116 gjoba, nga të cilat 26 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 18 gjoba për drejtim mjeti pa patentë shofer, 10 sanksione për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave, tetë gjoba për drejtim të automjetit nën ndikimin e alkoolit, gjashtë gjoba janë shqiptuar për automjete të paregjistruara, katër sanksione për shofer fillestar si dhe tre masa për kalim sinjali të mbyllur (semafor të kuq).

Kontrollet e përmirësuara të veprimit vazhdojnë.

Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

Ministria e Punëve të Brendshme ka vijuar dje (08.09.2022) me kontrolle të intensifikuara të veprimit në zonën e qarkullimit rrugor.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 116 gjoba, nga të cilat 26 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 18 gjoba për drejtim mjeti pa patentë shofer, 10 sanksione për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave, tetë gjoba për drejtim të automjetit nën ndikimin e alkoolit, gjashtë gjoba janë shqiptuar për automjete të paregjistruara, katër sanksione për shofer fillestar si dhe tre masa për kalim sinjali të mbyllur (semafor të kuq).

Kontrollet e përmirësuara të veprimit vazhdojnë.

Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey