MSH: Nga 12 korriku qytetarët mund të vaksinohen pa termin të caktuar

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se prej 12 korrikut vaksinimi i qytetarëve do të kryhet në pikat ekzistuese të vaksinimit dhe nëpër spitalet e shtetit, ndërsa në sallat sportive do të kryhet rivaksinimi masiv.

Ministria e Shëndetësisë informon se duke filluar nga 12 korriku, do të mund të vaksinohet secili qytetarë pa marrë parasysh se a është paraqitur ose jo ne ueb faqen vaksinacija.mk. Secili që dëshiron të vaksinohet, do të mund ta bëjë atë pas termin ta caktuar, teksa paralelisht do të kryhet vaksinimi i qytetarëve të cilët janë paraqitur në vakcinacija.mk. /SHENJA

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey